Ejacularea precoce - o problema a barbatilor
     media: 5.00 din 6 voturi

Ejacularea precoce este ejacularea necontrolata inainte sau la scurt timp dupa penetrare sexuala, cu stimulare sexuala minima si mai repede de dorinta partenerului. Ejacularea precoce este cea mai des intalnita problema de disfunctie sexuala la barbati, si probabil fiecare barbat s-a confruntat cu ea intr-un moment dat al vietii sale.

Care este cauza ejacularii precoce?

Cele mai multe cazuri de ejaculare precoce nu au un motiv clar. Cu experienta sexuala si cu varsta oamenii afla cum sa intarzie orgasmul. Ejacularea precoce poate aparea cu un partener nou, doar in anumite situatii sexuale sau daca a trecut mult timp de la ultima ejaculare. Factorii psihologici,cum ar fi anxietatea, vinovatia sau depresia pot cauza ejaculare precoce. In unele cazuri ejacularea precoce poate fi cauzata si de motive medicale cum ar fi problemele hormonale sau un efect secundar al anumitor medicamente.

Care sunt simptomele?
Principalul simptom al ejacularii precoce este ejaculare inainte sau la scurt timp dupa inceperea actului sexual. Ejacularea are loc inainte ca persoana sa o doreasca, cu stimulare sexuala minima.

Cum este ejacularea precoce diagnosticata?
Acesta problema trebuie discutata cu medicul,atat despre viata sexuala cat si despre celelalte probleme medicale pentru a efectua o examinare fizica profunda. Medicul trebuie sa discute si cu partenerul persoanei respective, deoarece ejacularea precoce poate aparea din mai multe motive. Medicul va cere executarea mai multor teste de laborator pentru a putea exclude orice problema medicala.

Cum este tratata?
In multe cazuri ejacularea precoce se rezolva de la sine cu timpul fara a necesita tratamente medicale. Practicarea tehnicilor relaxante sau folosirea metodelor distractive te poate ajuta sa intarzii ejacularea. Pentru unii barbati incetarea sau reducerea consumului de alcool, tutun sau droguri poate fi un mod sigur de a controla ejacularea.
Medicul iti poate recomanda practicarea unor tehnici specifice pentru a ajuta intarzierea ejacularii. Aceste tehnici includ identificarea ┼či controlul de senzatii care duc la ejaculare si metode de comunicare pentru a evita incetinirea sau oprirea stimularii.ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare